Afrodance

Dans när den är som bäst! Stora kraftfulla rörelser i enkla, jordnära kombinationer. Högt tempo, där kroppen förenas med trummornas rytmer. Afrodance är en träningsform som tillåter dig att hänge dig den taktfulla musiken. Den är inspirerad av den afrikanska dansen och de afrikanska influenserna genomsyrar träningen. Afrodance är lätt att ta till sig för den som är van utövare men även för dig som aldrig tidigare dansat. Rörelserna är stora, tunga, enkla och naturliga. Vikten läggs vid personlig stil snarare än att allt ska vara tekniskt korrekt.


Aerobic

Ett fartfyllt och intensivt gruppträningspass. Aerobic ger både kroppen och hjärnan en paus ifrån vardagen. Under en timma är du fullt fokuserad på nästa danssteg. Aerobic består av så kallade block där varje block innehåller olika steg och stegkombinationer. Dessa läggs sedan ihop till en härlig koreografi.


Dansa

Dans är ett roligt sätt att träna på! I Dansa-passet tränar vi på en enkel koreografi till en specifik låt. Ett lite lugnare pass men samtidigt mycket rörelseglädje!


Både kropp och själ fylls av glädje när du dansar! Dessutom är dans en bra träningsform som ger allsidig motion och stärker din kropp!


Pris: 75kr/pass

Danslokalen Ekedalsgatan 4 

För att se schema, klicka här!

Är du intresserad av att deltaga på något av passen kontakta mig  på 076-931 09 58 så berättar jag mer.0